Ivana Španović otvorila novu atletsku stazu

0

Srpska rekorderka Ivana Španović danas je u Kruševcu otvorila novu atletsku stazu na novoizgrađenom Atletsdkom stadionu pod Bagdalom. Ona je po otvaranju staze najavila preskakanje 7 metara baš na njoj.

– Čast mi je da vas pozdravim i poželim dobrodošlicu ministru Vanji Udovičiću, Bratislavu Gašiću, Slobodanu Brankoviću, Danetu Korici i poseban pozdrav Ivani Španović. Znamo zašto se ovaj sport zove kraljica sportova, zbog Ivane. Svim takmičarima želim uspeha, s Kruševljanima da naš grad postanke atletski grad, rekao je gradonačlenik Kruševca Dragi Nestorović.

Ivani Španović je zatim uručen zlatnik Carice Milice.

– Želim da vam se zahvalim na toploj podršci. Obećavam da ćemo se truditi da na organizovanim takmičenjima učestvujem ovde i preskočim sedam metara, rekla je Ivana Španović.
atletika-otvaranje
Ministar sporta Vanja Udovičić je ovom prilikom najavio nove objekte širom Srbije.

– Kruševac može da se pohvali objektom koji ispunjava potrebe ne samo atletičara nego svih sportista. Cilj nam je da širimo sportsku infrastrukturu u Srbiji, i da svaki grad ima ovakav objekat. Hvala Ivani ne zbog nas, već zbog ove dece kojoj je idol, kazao je Vanja Udovičić.

Generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković je na otvaranju atletske staze, najavio veliko takmičenje u Kruševcu naredne godine ,,Balkanijadu 2016,,.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime