Iz snežnih nanosa izvučena ruska hladnjača

4

Spasilačka ekipa Opštine Prokuplje rano jutros izvukla je iz snežnih nanosa šleper- hladnjaču koja se prevrnula na putu Žitni Potok- Beli Kamen kod skretanja za selo Glasovik.

Vozač kamiona ruskog prevoznika je krećući se iz pravca Bojnika zbog loših vremenskih uslova promašio skretanje i zalutao na planinski put prema Belom Kamenu, gde se i prevrnuo.

– Odmah nakon saznanja da se na ovom putu nalazi hladnjača zarobljena u snegu, angažovali smo firmu „Mandić kop“ koja je zadužena za zimsko održavanje puteva na ovom području. Uloželi smo sve snage i mehanizaciju kako bi smo što pre pomogli vozaču kamiona da izađe iz smetova i bezbedno nastavi put, rekao je član Opštinskog veća Opštine Prokuplje Filip Jovanović.

Prema njegovim rečima, za veoma kratko vreme hladnjača je izvučena iz snega i usmerena na pravi put, na zadovoljstvo spasilaca i ruskog vozača Alekseja.

4 KOMENTARA

  1. Ovaj covek vozac nije za sprdnju on vuce i do 40 tona a sigurno ga je navigacija navodila na put ka Prokuplju preko Belog Kamena. Svaka cast ljudima:Filipu i Mandicu na brzoj intervenciji da olaksaju vozacu muke.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime