Jelena Stojković članica GO Novog DSS pristupila Evropskom putu – Basta

0

Pokret „Evropski put – Basta“ saopštio je da mu je pristupila predsedica odbora Nove Demokratske stranke Srbije u Lazarevcu Jelena Stojković.

Iz Pokreta saopštavaju da će Stojković, na narednim izborima, biti nosilac liste i kandidatkinja za predsednicu opštine Lazarevac.

Dodaje se i da se Stojković „već duže vreme protivi antievropskoj politici Novog DSS“ za koju smatra „da je pogubna za razvoj i prosperitet Srbije“.

Ona je u saopštenju navela da će „ulogu u služenju lokalnoj zajednici u Lazarevcu najbolje ostvariti u pokretu Evropski put Basta“.

Dodala je da će to uradii tako što će se, kako je kazala, boriti za ravnomeran razvoj šumadijsko-kolubarskog regiona kroz evropske integracije.

Naglasila je da one imaju poseban značaj za taj region posle, kako je dodala, nemilih događaja u poslednjih nekoliko godina, zbog lošeg upravljanja Rudarskim basenom Kolubara.

U saopštenju piše i da je kao predsednica Novog DSS-a u Lazarevcu ostvarila najbolji rezultat u novijoj istoriji te stranke, sa oko 3.000 glasova na svakoj listi na prošlim izborima.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime