Jozić i 10 odbornika napustili SNS u Blacu

0

Grupa nezadovoljnih odbornika na čelu sa aktuelnim predsednikom blačke opštine Zoranom Jozićem, napustili su SNS i formirali novu odborničku grupu pod nazivom „Napred za Blace“.

„Kao odbornici koji smo na poslednjim lokalnim izborima u Blacu bili stožeri izborne liste Srpske napredne stranke koja je u Blacu imala najbolji rezultat u svojoj istoriji, obaveštavamo javnost da napuštamo odborničku grupu Srpske napredne stranke, a iz razloga kako bismo se suprotstavili bezumnoj politici koju vodi poverenik SNS-a u Blacu“, navodi se u između ostalog u saopštenju grupe od 10 odbornika Skupštine opštine Blace.

Oni najavljuju nastavak angažovanja kao odbornička grupa „Napred za Blace“, dajući podršku aktuelnom predsedniku opštine Zoranu Joziću, a zastupajući politiku predsednika Aleksandra Vučića, jer, kako navode, postoji veliki razdor među članovima stranke koji je ometao njihovu saradnju sa povereništvom.

Nakon što je primio ovakvu dluku desetorice odbornika, aktuelni predsednik Skupštine opštine Zoran Jozić obavestio je javnost da istupa iz članstva Srpske napredne stranke.

Objavljujemo i saopštenje novoformirane odborničke grupe sa potpisima odbornika:

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime