Jozić podneo ostavku na mesto predsednika opštine Blace

0

Predsednik Opštine Blace, Zoran Jozić, podneo je danas ostavku na mesto predsednika blačke opštine, navodi se u zvaničnom saopštenju.

U obrazloženju je naveo da je razlog tome nezadovoljstvo u povereništvu SNS u tom mestu.

– Zahvaljujem centrali stranke što je delegirala člana Izvršnog odbora Zorana Milojevića koji je sa najboljim namerama pristupao rešavanju nastale situacije i kome je jasan cilj – ponovno stvaranje snažnog opštinskog odbora stranke u Blacu kako bi se u narednom periodu postizali još bolji rezultati u korist stranke, lokalne samouprave i građana opštine, navodi se u saopštenju.

Kao razlog za odluku da se povuče naveo je trenutnu situaciju u povereništvu SNS u Blacu i opštinskoj upravi u kojima je, kako kaže, došlo do vidne destabilizacije i narušenih međuljudskih odnosa.

– Kao čovek koji je i ranije vodio Srpsku naprednu stranku postizao sam najbolje rezultate zajedno sa članovima opštinskog odbora (većina danas nisu članovi povereništva) što potvrđuje i rezultat sa poslednjih predsedničkih i parlamentarnih izbora, naveo je i dodao da je za vreme njegovog mandata započet veliki broj projekata koji će bitno promeniti život građana te opštine.

Dužnost svih nas je, naveo je, da uložimo maksimalne napore kako bi se isti realizovali na najbolji mogući način pri čemu očekuje i podršku predsednika Aleksandra Vučića.

Jozić ističe da veruje u politiku SNS i predsednika i dodaje da će nastaviti da sledi njihov put.

Obećao je i da će biti posvećen jačanju SNS u narednom periodu, navodi se u saopštenju.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime