KAD OLIVERA ZAPEVA, PROKUPLJE JE PARIZ!

2
olivera-prokuplje-pariz

Prokuplje je zahvaljujući glasu Olivere Marković postalo Pariz i najljubavniji grad na svetu. Nakon što smo pisali o njenom osmehu i sjajnim glasovnim sposobnostima, ona je obojila Prokuplje u ružičasto, i to tako što je zapevala poznatu pesmu Edit Pjaf.

Zar i Prokuplje može da živi u ružičastom?

Devojka bisernog glasa Olivera Marković (18) izazvala je veliku pažnju Prokupčana svojim glasom i pevanjem u centru grada ovog leta. Među njima našao se i Saša Miljković. Iako ga mnogi poznaju kao predsednika Udruženja ekstremnih sportova Toplice, malo je onih koji znaju koliko je on zaljubljen u fotografiju i film. Kada je čuo Oliveru, na pamet mu je pala odlična ideja.

– Olivera je sjajna, peva kao anđeo! Pomislio sam, kada je već tu u gradu za koji je vežu koreni, a ja imam dobru opremu – zašto ne bismo snimili pesmu? Video za pesmu Edit Pjaf “La vie en rose” ili “Život u ružičastom” trebalo je da predstavi lepote našeg grada, ali i svu raskoš njenog glasa. – rekao je Saša.

Zbog Oliverine pesme srce lupa

Zalupaće vam srce kao u pesmi Edit Pjaf dok gledate ovaj video, Oliveru i Prokuplje. Ona peva o ljubavi i životu u ružičastom, a iza njenog glasa se krije pravo uzbuđenje.

– Snimanje ove pesme bilo je prelepo iskustvo za mene. Prvo sam bila iznenađena i dirnuta, ali bez treme. Uživali smo dok smo pravili ovaj video spot, a dogovorili smo se da napravimo još nekoliko. – rekla je Olivera.

Ova mlada žena upravo je upisala studije Bibilotekarstva i informatike na Filološkom fakultetu u Beogradu. Paralelno sa fakultetom pohađaće i časove solo pevanja u srednjoj muzičkoj školi.

U spotu su prikazane neke od najlepših lokacija u gradu. Tu je Hisar, Savićevac, utvrđenje na vrhu Hisara, crkva na Rastovnici i opštinski park. Poslušajte pesmu!

2 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime