Karnevalsko ludilo na dve muzičke bine

0

Danas počinje  Dvanaesti Vrnjački karneval, koji  okuplja vrhunske bendove zemlje i okruženja. Veliki broj izvođača se u 8 dana karnevalskog ludila smenjuje na dve muzičke bine.  Atmosfera puna adrenalina, muzika, žurke do jutra, dobra energija, zabava, najbolji provod i nezaboravni momenti u julu mesecu, rezervisani su za Karneval.

Danas je svečano otvaranje, kada će predsednik Opštine predati ključeve grada karnevalistima i onda će u narednih 8 dana sve biti u znaku karnevala. Sve će početi sa legenarnom grupom Crvena jabuka, koja će imati koncert na centralnom trgu u 22 časa.

 – Pa,  ako vam nedostaju dani za pamćenje, znate šta vam je činiti! Vidimo se na ovogodišnjem Karnevalu…Pridružite nam se- poručuje PR karnevala Maja Mirić.

U Vrnjačkoj Banji očekuju preko 300 gostiju, koje će   zabavljati   Crvena jabuka, Dejan Petrović Big bend, Legende, Leontina i Zvezdice, Parni valjak, Manjifiko, Brazilska karnevalska grupa  Baia šou…

Karneval će do 17. jula okupiti preko 4.500 učesnika, kako domaćih, tako i iz zemalja bivše Jugoslavije, zatim iz Rumunije, Bugarske, Brazila, Grčke i Kipra.    

Centralni događaj karnevala je Velika međunarodna karnevalska povorka koja će se održati 16. jula sa početkom u 20 časova, dok je povorka za najmlađe, rezervisana za 13. juli sa početkom u 19 časova.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here