Klizalište uskoro u centru Prokuplja

0

Opštinsko veće u Prokuplju je na današnjoj sednici donelo odluku o iznajmljivanju mobilnog klizališta, koje će biti postavljeno na košarkaškom terenu u centru grada. Nadležni veruju da će se naredna dva meseca građani rado okupljati na ovom mestu, kako bi se razonodili, zabavili, družili,saopštila je Opština Prokuplje.

– Odlučili smo da predstojeće zimske dane učinimo lepšim i sadržajnijim našim sugrađanima, posebno najmlađima koji će se obradovati klizalištu. Sve to radimo u cilju promocije zdravog načina života koji želimo da kroz sport nametnemo našoj deci, omladini i svim građanima Prokuplja, izjavio je član Opštinskog veća za komunalne delatnosti Filip Jovanović.

Opština Prokuplje je već izdala nalog nadležnim službama koje će se pobrinuti za uređenje kompletnog terena i osvetljenje novom led rasvetom, kako bi klizalište radilo i u večernjim satima.

– Želja nam je da predstojeće novogodišnje i božićne praznike, kao i zimski raspust, naši najmlađi sugrađani, a i oni koji u tom periodu dolaze u naš grad iz drugih sredina, pamte po lepom provodu i druženju, istakao je resorni većnik Filip Jovanović.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here