Koncertom Galije i proglašenjem pobednika, završena Kuršumlijska gitarijada

0

Sinoćnim velikim koncertom Galije i proglašenjem niškog benda “Majdan” za pobednika, završena je Kuršumlijska gitarijada koja je ove godine bila veoma dobro posećena.

Sinoć su najpre nastupili finalisti ovogodišnje Gitarijade, bendovi Radiofoniks, Sajke Vois, Pourpur, Majdan,  Kasirke, Multi Cultus, Kasirke i Ki. Nakon njih, svoj nastup je imala kuršumlijska plesna grupa “Ragnarok”.

Više fotografija sa sinoćnog rok festa, možete pogledati OVDE

Koncert Galije izazvao je veliko oduševljenje okupljenih na igralištu OŠ “Drinka Pavlović” pa su Neša i članovi benda vraćeni na bis. Koncert je potrajao dobra dva sata a publika je mnoge pesme ovog popularnog benda pevala zajedno sa Galijom.

Nešto iza ponoći, proglašeni su dobitnici pohvalnica i novčanih nagrada Kuršumlijske gitarijade.

Treće mesto osvojio je bend “Miltikultus” iz Banjaluke i novčanu nagradu od 20 hiljada dinara. Drugo mesto osvojila je makedonska grupa “Ki” kojoj je pripala novčana nagrada u iznosu od 30 hiljada dinara.

Pobednik ovogodišnje Kuršumlijske gitarijade je niški bend “Majdan” kome je pripala i novčana nagrada u iznosu od 50 hiljada dinara.

Rok fest u Kuršumliji nastavljen je duboko iza ponoći najpre nastupom prošlogodišnjeg pobednika, grupe “Random” i svirkom pobednika ovogodišnje Gitarijade, bendom “Majdan”.

Pročitajte i ove priče sa Gitarijade:

Kako je Kuršumlijska gitarijada ostala bez piva!

Prvo veče Kuršumlijske gitarijade (foto i video)

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime