Kruševac sutra na Dan oslobođenja počinje gradnju Elektrane na biomasu

0

Polaganjem venaca na Trgu kosovskih junaka u centru grada, Kruševac će sutra započeti obeležavanje 14. Oktobra – Dana oslobođenja grada. Vence će položiti ministrar odbrane Bratislav Gašić i gradonačelknik Kruševca Dragi Nestorović.

Venci i cveće posle devet časova biće položeni i na Spomenik poginulim ruskim vojnicima kod mosta na Rasini, zatim na Spomenik kod Fontane i na Spomenik ruskom vojniku u Lazarici.

Sutra će na Jasičkom putu kruševačke Industrijske zone biti postavljen kamen temeljac za Elektranu na biomasu, i potpisan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji izmedju BuildingEnergy i JP Gradska topplana i JKP ,,Kruševac,,. Okupljenima će se obratiti Dragi Nestorović, Fabricio Zago i Ivan Stajić.

Očekuje se da kamen temeljac za Elektranu na biomasu postavi Bratislav Gašić, ministare odbrane, a posle niza manifestacija u gradu, u popodnevnim satima 14. oktobra ispred Hotela ,,Rubin,, održaće se promotivni letovi balonom i razgledanje grada iz vazduha.

Dan oslobođenja Kruševca završiće ser svečanom akademijom i premijerom predstave ,,Valjevska bolnica,, Kruševačkog pozorišta, potvrdio je Kabinet gradonačelnika Kruševca.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime