SNS Kruševac: Tajkuni platili milione evra za smenu Gašića

0

Kruševački naprednjaci su uvereni da je novinarka B92 Zlatija Labović instruisana da u Trsteniku isprvocira Bratislava Gašića, a da je “tajkunsko – mafijaški lobi platio nekoliko miliona evra da se on razreši sa funkcije ministra odbrane,,.

– Snimak koji je preplavio društvene mreže karakteriše nekoliko ogromnih nelogičnosti. Nije praksa da se sa snimanjem otpočne dok se svi ne pripreme. Taj neformalni period se koristi da se oslobodi atmosfera. Zašto niko ne kaže da je gospođa Labović tako zauzela stav da su se i njene kolege zapitale „Šta ova ovo radi?“. izjavio je na konferenciji za novinare Ivan Manojlović, član saveta za informisanje SNS u Kruševcu.

On tvrdi da je snimanje Bratislava Gašića u neformalnoj komunikaciji sa novinarima bilo unapred dogovoreno.

– Da li je duboko potrešena gospođa Labović ta koja je samo dva dana nakon događaja na svom fejsbuk profilu postavila sliku na kojoj, nasmejana, pozira na groblju, sa stalkom za kameru na ramenima, uz komentar: “Idem putem…važnija sam od ministra”. Ovako fabrikovane laži i podmetnute afere pojedinih medija imaju za cilj destabilizaciju države, ustvrdio je Manojlović.

SNS se ograđuje od kruševačkih naprednjaka

SNS je saopštila da tvrdnje iz kruševačkog odbora te stranke da je “novinarka B92 bila instruistana da provocira ministra Gašića” nisu stav te stranke.

U saopštenju SNS se navodi da se stranka ograđuje od izjava Ivana Manojlovića, člana saveta za informisanje SNS iz Kruševca, o novinarki B92 Zlatiji Labović i o B92.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime