Kuršumličanka promoviše svetsku modu

2

Natalija Gvozdenović, Kuršumličanka jedan od menadžera sektora za ljudske resurse i asistent menadžera za sektor društvenih događaji Serbia Fashion Week-a i promoter mode koja se prezentira u našoj zemlji.

Ona je sredinom aprila ispred SFW-a bila prisutna na drugom izdanju Studentskog sajma stručnog usavršavanja na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, tražeći volontere, i da li moda, dobar glas koji se daleko čuje, tek na tom štandu je bila najveća gužva.

Menadžerka je bila uverljiva saopštavajući razloge zbog čega se SFW ovoga puta nikako ne sme propustiti. Ona je rekla da će jedna od novosti na SFW-u biti otvaranje koje će se desiti u Zmaj Jovinoj ulici, i od spomenika poznatom pesniku pa sve do Ulice Laze Telečkog biće postavljena pista dužine 150 m u jednom pravcu, kojom će prodefilovati preko 250 manekena noseći modele preko 50 dizajnera prisutnih na manifestaciji.

Ovom prilikom će se svaki dizajner predstaviti sa par komada iz svojih kolekcija koje će u narednih pet dana biti prikazane u okviru revija u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma.

– Oni su počinjali kao volonteri, zadovoljni radom, okruženjem i odnosom prema njima svi su se listom vraćali na sledeću manifestaciju. Ukoliko neko zbog neodložnih obaveza to nije bio u prilici, vrati se sledeće godine. Tako je počela i ona, i njen tim 2015. godine, i za tri sezone su toliko napredovali da su uspeli da se uključe u organizaciju SFW i od toga na neki način zarađuju. – Posebno nas ispunjava što volimo to što radimo. Puno mladih ljudi dolazi baš sa PMF-a. Dođu kao volonteri i kasnije ostanu, jer teško je odoleti lepoti, atrakciji i zabavi. A Serbia Fasion Week je sve to, i još mnogo više, zaključila je Natalija Gvozdenović.

Natalija Gvozdenović je naglasila da je u kreiranju imidža SFW-a za prolećno i jesenje izdanje i tri godine njegovog trajanja učestvovao veliki broj mladih ljudi.

(Fotografija: Top Srbija)

2 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime