Kuršumlija: Obaveštenje o obustavi saobraćaja u Karađorđevoj ulici

0

Obaveštavaju se građani opštine Kuršumlija da je u toku realizacija izvođenja građevinskih radova u ulici Karađorđevoj u Kuršumliji, u 5 faza, i to:

– U prvoj fazi od ulice 16. februara do ulice Kosovske,
– U drugoj fazi od raskrsnice Karađorđeve i Kosovske ulice do raskrsnice ulice Koste Vojinovića i Karađorđeve ulice, kao i na samoj raskrsnici Kosovske i Karađorđeve ulice,
– U trećoj fazi od raskrsnice Karađorđeve i Kosovske ulice do raskrsnice ulice Koste Vojinovića i Karađorđeve ulice,
– U četvrtoj fazi od raskrsnice ulice Koste Vojinovića do raskrsnice ulice Dragana Milunovića Džuleta i Karađorđeve ulice,
– U petoj fazi od raskrsnice Dragana Milunovića Džuleta do ulice Radoša Jovanovića Selje, na samoj raskrsnici Karađorđeve ulice i ulice Dragana Milunovića Džuleta, kao i u delu od raskrsnice ulice Dragana Milunovića Džuleta do ulice Radoša Jovanovića Selje, te je Odeljenje za privredu i lokalni ekonomski razvoj Opštine Kuršumlija dana 20.07.2023. godine donelo Rešenje br. 01-344-89/2023-1, u kome se daje saglasnost za obustavu saobraćaja na napred pomenutoj lokaciji.

Saglasnost za obustavu saobraćaja se daje za period od 20.07.2023. godine do 20.01.2024. godine.

Saobraćaj će se u navedenom periodu na lokaciji urediti Projektom saobraćaja i saobraćajne signalizacije privremene regulacije saobraćaja za potrebe obezbeđenja gradilišta u toku izvođenja građevinskih radova u Karađorđevoj ulici u Kuršumliji br. 2466 od 19.07.2023. godine.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime