Kuršumlijska gitarijada promoviše turizam

0

U Nišu, na trgu Kralja Milana održana je promocija turističkih organizacija Srbije posredstvom karavana “Vidi Srbiju… Savršen odmor ti je nadohvat ruke” koji organizuje Turistička organizacija Srbije, na kome je i Kuršumlijska gitarijada  imala još jednu veliku promociju, u okviru koje, na štandu TO Kuršumlija je bilo moguće saznati sve o ovogodišnjem programu, uslovima konkursa za učešće demo bendova na Gitarijadi, ali i upoznati se sa njenim istorijatom, navode u Turističkoj organizaciji Kuršumlije.

Štand je bio veoma posećen a najveće interesovanje vladalo je za vaučere u Prolom i Lukovskoj banji i za Kuršumlijsku gitarijadu.

Tokom karavana održanog u Nišu, na bini koja je bila postavljena na trgu, svoje učešće imao je i mladi rock bend Balkanska pravila, koji je svojim nastupom najavio Kuršumlijsku gitarijadu.

Ove godine, na Kuršumlijskoj itarijadi,  koja se održava 14. i 15.jula, nastupaju grupa Kerber i Vlatko Stefanovski a pokrovitelji festivala si opština Kuršumlija i razvojni program Evropski Progres koji takođe podržava organizaciju gitarijade,  saopšteno je u Turističkoj organizaciji Kuršumlija čiji predstavnici su podelili veliki broj promo materijala i našli se na usluzi posetiocima karavana “Moja Srbija”.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime