Kuršumlijska policija rasvetlila višestruke krađe organizovane grupe

0

Efikasnom akcijom kuršumlijske policije rasvetljeno je više od 10 krađa u Kuršumliji i okolini i podneta je krivična prijava protiv J.B. (22) i S.S. (20) iz Kuršumlije koji su tokom više meseci ukrali robu u vrednosti od oko 400 hiljada dinara, saznaju Top Novosti.

Na čelu organizovane grupe bio je J.B. (22) iz Kuršumlije koji je zajedno sa S.S. (20) i još nekoliko pomagača čiju krivicu treba da dokaže tužilaštvo, organizovali su krađe kompresora, zavarivača, auto gulma i drugog u dvorištima i pomoćnim objektima u Kuršumliji i okolini. Jednu od krađa izveli su i na teritoriji bruske opštine.

Ukupna vrednost ukradene robe je više od 400 hiljada dinara i protiv dvojice osumnjičenih podeta je krivična prijava za krađu, a o krivici još nekolicine pomagača izjasniće se nadležno tužilaštvo na osnovu istrage koje je sprovela policija u Kuršumliji.

Nezvanično saznajemo da je osumnjičena grupa operisala u proteklih šest meseci uglavnom na teritoriji opštine Kuršumlija, krali sve što im je došlo pod ruku po dvorištima i pomoćnim objektima i da su ukradenu robu skladištili kod jednog od pomagača, a zatim je preprodavali.

Više vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

 

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here