Kuršumlijska Skupština izglasala 12 miliona za zapošljavanje

1

Na današnjoj sednici SO Kuršumlija odbornici su izglasali odluku o izdvajanju 12 miliona dinara za zapošljavanje što je billa najznačajnija tačka dnevnog reda.

Odlukom je definisano da se 12 milionma dinara izdvaja za programe samozapošljavanja, otvaranje novih radnih mesta i stručnu praksu.

Istovremeno, usvojeno je još niz odluka koji se tiču lokalne infastrukture i komunalnih pitanja.

Interesantno je da je tokom zasedanja ove Skupštine bilo samo dve diskusije odbornika pa je sednica završena za oko pola sata.

Polemika u Skupštini: Ko to laže?

Jedina polemika koja se može zabeležiti sa ove sednice SO Kuršumlija bila je između predsednika opštine Radoljuba Vidića i Dejana Miloševića oko toga ko laže,a ko govori istinu.

– Nedavno ste uputili pismo ministarstvu u kome ste naveli da Sportski centar ima 40 zaposlenih što je laž. Vi u tom dopisu lažete i to nije posao opozicije koja treba da kritikuje vlast, ali ne i da izmišlja, kazao je Vidić

– Nije primereno da Vi kažete da ja lažem. Tačno je da svakog dana šaljem pisma svima, od Vučića preko Pajtića do Šešelja. U tim pismimam navodim šta sve to radite i sa tim ću nastaviti, kazao je Milošević

Kratka polemika se stišala nakon što se predsednik Vidić ispravio rekavši da Milošević ne govori istinu.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime