Kuršumlijski fudbaler igra Super ligu Srbije

3

Dvadesetogodišnji mladi fudbaler iz Kuršumlije, Marko Kilibarda nedavno je potpisao ugovor za Mladost iz Lučana i na proleće će zaigrati u Super ligi Srbije kao jedan od najtalentovanijih igrača.

– Drago mi je što sam dobio šansu i poziv Nenada Milovanovića da postanem član Mladosti. Klub je veoma organizovan i sve funkcioniše na najvišem nivou. Ekipa je veoma kvalitetna, tako da očekujem plasman u plej-of, a nadam se da možemo da ponovimo i prošlogodišnji rezultat, kaže Marko Kilibarda.

Marko inače igra na poziciji krilnog napadača i u Mladost je došao iz BASK-a, a pre toga je bio fudbaler Čukaričkog.

– Mladost je poznat kao klub u kome se afirmisalo dosta mladih igrača. Nadam se da ću i ja napredovati u radu sa trenerom Nenadom Milovanovićem i da ću se izboriti za mesto u ekipi, kaže Marko.

Kilibarda je inače ponikao u fudbalskom klubu Kosanica u Kuršumliji gde su ga kao sedamnaestogodišnjaka primetili skauti Čukaričkog i već tada je važio za jednog od najtalentovanijih igrača u svojoj generaciji.

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

3 KOMENTARA

  1. Samo su takve okolnosti bile. Nista vise. A da 80% navedenih vise i ne igra fudbal ili igra u nebitnim klubovima. Ceo fudbal Sebije je u jadnom stanju vec 20 godina sveli smo se samo na sportiste pojedince.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime