Kuršumlijski socijalisti proslavili 25 godina rada

1

U sali OO SPS danas je održana svečana konferencija povodom 25 godina rada kuršumlijskog SPS-a na kojoj je govorila i predsednica IO GO SPS Dijana Vukomanović.

Okupljenima se ispred OO SPS Kuršumlija najpre obratila Lela Čavić koja je okupljenim a pročitala čestitku koju je povodom povodom 25 godina od osnivanja uputio Ivica Dačić, predsednik SPS i potptredsednik Branko Ružić.

Predsednik OO SPS Milan Stepanovič je podsetio na protekle dve ipo decenije rada kuršumlijskog odbora socijalista i istakao je rukovdstvo današnjeg odbora SPS u Kuršumliji spoj mladosti i iskustva.

– Prilagodili smo se postojećim političkim okolnostima, među prvima shvatili da moramo da se menjamo, da svakodnevno radimo na organizaciji i modernizaciji partije, njenom podmlađivanju, jer je vreme da partija gradi svoju budućnost. Upravo je u našoj partiji spoj iskusnih i prekaljenih članova i mladih ljudi uzrok dugogodišenjeg postojanja na političkoj sceni Kuršumlije, baziran na lojalnosti programu i ideologiji. Duboko sam uveren da je ovo suguran model, koji garantuje dug politički život. Uvek smo se trudili da svojim političkim ponašanjem i ophođenjem prema drugim političkim činiocima nametnemo jedan način i stil razmišljanja koji nas odvaja od svih drugih. Zato smo u proteklih dvadeset pet godina bili ako ne odlučujući faktor, onda kao manjinski partner, neizostavni faktor opštinske vlasti, kazao je između ostalog Stepanović.

Okupljenim se obratio i prvi predsednik OO SPS Kuršumlija Radivoje Pantić koji je istakao da je Socijalistička partija Srbije u Kuršumliji bila i ostala jedna od najznačajnih stranaka u gradu.

Predsednica IO GO SPS Dijana Vukomanović je kzala da joj je izuzetno drago što danas u Kuršumliji prisustvuje skupu socijalista na kome je okupljen veliki broj članova i da su odbori socijalista na jugu Srbije najborbeniji i najsnažniji.

Svečanoj konferenciji OO SPS prisustvovali su i predsednik kuršumlijske opštine Radoljub Vidić, potpredsednik OO SNS Kuršumlija Jovica Đinović, kaoi predstavnici Jedinstvene Srbije, PUPS-a i gosti iz drugih opština Topličkog okruga.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime