“Leoni” donirao stolariju školi u Tovrljanu

0
Foto: Marko Čikarić

Uspešan završetak školske godine i ujedno lep početak letnjeg raspusta učenici Osnovne škole “Svetislav Mirković Nenad” u Tovrljanu zapamtiće po još jednom vrednom poklonu. Kompanija “Leoni” donirala je stolariju za ovu seosku školu.

Vidovdan u Tovrljanu ove godine bio je još svečaniji, jer su pored đačkih knjižica đaci ove škole upoznali i svoje nove prijatelje iz kompanije “Leoni”.

– Kompanija Leoni je svojom donacijom, stolarijom koja je postavljena na ovoj školi pokazala da je iskren prijatelj ove škole, a samim tim pokazala deci da radom i dobrim uspehom uz pomoć prijatelja može se postići mnogo toga. U toku ove školske godine ova kompanija je bila veliki inicijator da ova deca daju maksimum u radu, jer imati ovaku podršku je pola uspeha. Osim kompanije Leoni razumevanje i podršku imam i od lokalne samouprave koja je uvek bila tu da u zimskom periodu omogući bezbedan dolazak do škole. Mi smo možda udaljena i malobrojna škola , ali imamo veliku volju i želju da taj broj povećamo i pokažemo svima da hoćemo da ova šlkola što duže opstane. – rekao je učitelj Marko Čikarić.

I učenici i njihovi roditelji, ali i svi meštani sela kažu kako je velika sreća što škola u selu radi, a ujedno i privlači toliki broj dobrih ljudi spremnih da pomognu. To je, kako kažu, pravi dokaz da je selo živo i da u njemu ima budućnosti.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime