Leoni zapošljava nove radnike u Prokuplju?

7

Predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović sa saradnicima razgovarao  je danas sa predstavnicima Agencije za promociju izvoza i strana ulaganja (SIEPA) i fabrike Leoni „BWB“ i Leoni „Fipils“ o mogućnosti daljeg investiranja i proširenja proizvodnih kapaciteta ove nemačkoj firmi u Prokuplju.

Paunović je izrazio spremnost lokalne samouprave da u okviru svojih nadležnosti pruži sve vidove pomoći kako bi se podstakle nove investicije i proširili proizvodni kapaciteti, u sve u cilju otvaranja otvorila novih radnih mesta.

Zamenik direktora Agencije za promociju izvoza i stranih ulaganja Vladimir Tomić, je istakao da će Leoni strateški partner u narednom periodu sagledati svi planovi vezane za nove investicije i proširenje kapaciteta.

– Takva mogućnost je sasvim realna, jer bi novi ugovori i proširenje kapaciteta stvorili i praktične uslove, da se kroz realizaciju zacrtanih projekta i planova stvore i uslove za zapošljavanje novih radnika,  izjavio je Tomić.

7 KOMENTARA

  1. Ovo me ne iznenadjuje s obzirom da lokalna samouprava radi sve kako bi obezbedila investitora i nova radna mesta. I Leoni i novi investitor su dobrodosli, mislim da je opstina svojim otvorenim stavom i jasnom podrskom doprinela da se Leoni odluci da proizvodnju prosiri bas u Prokuplju. Sjajna vest za nas grad

  2. Odlicna vest, Leoni je dobro prihvaceni poslodavac, kao i privrednik sa najvecim izvozom u gradu pa odgovara i gradjanima i opstini, takvima i treba pruziti sve uslove za poslovanje. Vidi se da je opstina odradila odlican posao!

    • Najbolje bi bilo da su sacuvali nasu domacu privredu, da nisu Toplicanku, Filcaru, Fiaz i ostale poklonili svojim pajtosima a ovi ih prodali u staro gvozdje. Leoni, kao svaka nemacka kompanija radi tamo gde ima dobrih uslova. Demokrate su odvajali po 7 hiljada evra za jedno radno mesto danasnja vlast ne daje ni dinar, samo podrsku i pomoc u procedurama, jasno je

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime