Leš godinu dana raspadao u zapuštenom magacinu

0

U zapuštenom magacinu u Kruševcu pronađen je leš starijeg muškarca, za koga se pretpostavlja da je tu stajao raspadnut godinu dana.

Leš su otkrili radnici Dezena Plus, novog vlasnika bivših magacina JU- komerca , u pozadini nekadašnje Jagodinske pivare i magacina Crvenog krsta Kruševca.
Radnici Dezena Plus su slučaj odmah prijavili policiji, a nakon uviđaja leš je uklonjen.

– Već duže vreme ovde u krugu ovih magacina osećao se meki nesnosan smrad. Niko nije ni pomišljao da je tu mogao biti leš čoveka u raspadanju. Ovi magacini su ranije pripadali Ju komercu, koji je ugašen, a slučaj su otkrili novi vlasnici ovog prostora iz Dezena plus. Policija je danas odnela leš, a prema onome što smo mogli da vidimo i čujemo ovde na licu mesta, radi se o starijem muškarcu, kaže nam jedan od trojice unajmljenih radnika koje smo zatekli na raščićavanju prostora u krugu ovih zapuštenih magacina.

Policija još nije ništa saopštila, a prema pretpostavkama ljudi iz okruženja Ulice Miletove bune u naselju Lazarica, pokraj zapuštenih magacina, najverovatnije je da se radi o nekom beskućniku koji je od gladi, bolesati ili mrzline tu izdahnuo.

Pitan je je samo kako je taj nesrećni čovek ušao u taj mračni prostor kad su vrata magacina oko godinu dana spolja bila zaključana.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here