Manijak napao ženu u centru Kuršumlije

3

U samom centru Kuršumlije, sinoć se dogodio napad za sada nepoznatog muškarca sa kapuljačom koji je pokušao da napastvuje ženu, saznaju Top Novosti na osnovu svedočenja Kuršumličanke koja se javila našoj redakciji.

– Još uvek sam u šoku nakon sinoćnog napada. Ne mogu još uvek da dođem sebi jer mi se tako nešto u životu nije dogodilo. Dok sam posmatrala izloge u centru grada, iznenada mi je sa leđa prišao nepoznati muškarac, obučen u plavu jaknu i sa kapuljačom i pokušao da me napastvuje, svedoči ova Kuršumličanka koja je još uvek u šoku.

U trenutku napada, na ulici nije bilo ljudi iako su bili rani večernji sati, pa je naša sagovornica ostala paralizovana od straha nakon ovog nemilog događaja.

Ona se obratila našoj redakciji danas ispričavši šta se dogodilo,  i opisala je manijaka koji je nakon napada odšetao ulicom kao da se ništa nije dogodilo, dok je naša sagovornica ostala u šoku dobrih minut, dva.

U opisu manijaka navodi da se radi o muškarca visokom oko metar i osamdeset, obučenog u plavu jaknu sa kapuljačom, pa nije uspela da mu vidi lice.

Ona istovremeno apeluje na policiju da što pre pronađe manijaka, kome očigledno po načinu na koji je hladnokrvno odšetao nakon napada nije ovo prvi put, a da se verovatno druge napadnute žene stide da ovako nešto iznesu u javnost.

U međuvremenu, policija je pokrenula istragu, o čemu više pročitajte OVDE

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

Više vesti iz hronike možete pročitati OVDE

3 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime