Milan Kalinić delimično priznao krivicu

0

Milan Kalinić, glumac i voditelj, saslušan je danas u Osnovnom sudu u Brusu za saobraćajni udes koji je počinio prilikom povratka sa Kopaonika od 1. februara 2015. godine.

On je delimično priznao krivicu jer je vozio po nepredvidivom zaleđenom kolovozu, ali je istakao da je zaprećena novčana kazna od 250.000 dinara previsoka.

Posebno se usportivio kazni oduzimanja vozačke dozvole u trajanju opd pet gpodina, jer nikada nije vozio u alkoholisanom stanju.

Izricanje presude je zakazano za ponedeljak , 7. marta u 14 sati.

Podsećamo, saobraćajni udes se dogodio kod sela Dupci na putu ka Jošaničkoj Banji, a voditelj “Pinkovih zvezda” je džipom “landrover” u kome su bili i njegova supruga i dvoje dece, zbog neprilagođene brzine izleteo iz krivine i u suprotnoj traci udario u automobil sa četiri putnika.

Muž i žena, koji su sedeli na mestu vozača i suvozača, zadobili su povrede unutrašnjih organa, muškarac je povredio glavu, a žena se žalila na bol u stomaku.

Njihova snaja lakše je povređena, a sin se ugruvao. Oni su potom kolima Hitne pomoći prevezeni u Opštu bolnicu u Kruševcu, gde su urađene detaljne analize.

Milan Kalinić je sve vreme u Kruševcu i Beogradu bio uz povređene i brinuio o njihovom zdravstvenom stanju.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime