Milan Krkobabić u Subotici kod Aleksandrovca otvorio poštu

0

U župskom selu Subotica kod Aleksandrovca je u okviru akcije Pošta Srbije “52 pošte za 52 nedelje” otvorena pošta čije će usluge koristiti oko 2.000 stanovnika ovog mesta i meštani iz tri okolna sela. Poštu je u prisustvu predsednika Opštine Aleksandrovac dr Jugoslava Stajkovca otvorio direktor Pošta Srbije Milan Krkobabić.

– Uspeli smo da otvorimo 29 poslovnica za 29 nedelja u ovoj godini. Pokušavajući da istovremeno probudimo privrednu aktivnost u tim mestima potpisali smo više od 100 ugovora sa različitim privrednim subjektima, rekao je Milan Krkobabić.

Predsednik Opštine Aleksandrovac dr Jugoslav Stajkovac je kazao da je ovo velki dan za ovaj kraj i ljude koji ne moraju više da idu u poštu do Kruševca i Aleksandrovca, već da u svom selu obavljaju neophodne usluge.

Stajkovac je dodao i da je u selu Subotica pri kraju izgradnja doma kulture, škola je renovirana, izgrađeni sportski tereni za mlade i vodovodna mreža, i da je preostalo uređivanje seoskih ulica.

Zgradu u kojoj je pošta sagradili su pre dve decenije sami meštani Subotice i okolnih sela, sopstvenim sredstvima. Ovom prilikom u selu Subotica izveden je prigodan kulturno umetnički program.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime