Milan Sojević iz Kruševca prvi finalista Jelen karavana

0

Prvi pobednik Jelen karavana ,,Naša stvar kafanskih karaoka,, je Milan Sojević iz Kruševca. On je u konkurenciji 15 izvođača, koji su sinoć u kruševačkom kafiću ,, Krušik,, interpretirali velike kafanske hitove, pobrao simpatije publike i žirija. Sojević se direktno plasirao u veliko finale koje će krajem juna biti održano u Beogradu.

Drugi pobednik večeri iz Kruševca je Aleksa Petrić, a treći Dimitrije Raičević. Interpretatori su se nadmetrali u pesmama Vlajna, Tužno leto, Pukni zoro, Nadji novu ljubav… Finalista Milan Sojević je odabrao pesmu Žal, a kako kaže, nije se ni nadao da će pobediti, pa je na ovo takmičenje došao u društvu prijatelja da se proveseli. Ipak, on je osvojio i specijalnu nagradu ,, kafansko veče za najbolje prijatelje,, u okviru koga će uz sve ono što čini, imati još jedno nezaboravno kafansko druženje uz muziku, htranu i Jelen pivo.

Jelen karavan ,, Naša stvar kafanskih karaoka,, do početka juna posetiće 15 gradova Srbije, među kojima su Čačak, Apatin, Kraljevo,Užice, Subotica, Beograd i drugi, kako bi bilo izabrano 15 predstavnika za veliko finale koje će biti održano krajem juna u Beogradu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime