Milica Todorović zvezda večeri na Horizontima konopljare

1

U Čitluku kraj Kruševca, u organizaciji Saveta Mesne zajednice, a pod pokroviteljstvom Grada i uz podršku sponzora, u nedelju, 31. maja, na Svete Trojice, krsnu slavu Čitluka, počinje 15. tradicionalna kulturno – umetnička manifestacija „Horizonti konopljare“. U ponedeljak veče, 1. juna uz veliki vatromet, kao zvezda večeri najavljena je Milica Todorović, mlada Kruševljanka koja je jedna od najpopularnijih zvezda domaće estrade.

Čitlučani kažu da su ponosni na činjenicu što ovaj kulturno – umetnički događaj slavi mali jubilej, deceniju i po postojanja. Nastupaju lokalni izvođači i Kulturno – umetničko društvo ,, Henkel Merima,,, a tradicija angažovanja poznatih ličnosti sa estrade nikad nije izneverila. Prošle godine je zvezda večeri bila Biljana Jeftić, koja je ovu veliku zabavu otvorila pesmom ,, Odakle si sele devojano mlada, iz Čitluka brale, kod Kruševca grada…,, Pevalo se do kasno po ponoći.

– Zvezdi večeri Milici Todorović u Čitluku u ponedeljajk veče društvo prave Stefan Lukić i Nenad Milevski, a očekujemo da sa Milicom dodju i Janko i Cvile. Veliki vatromet je obezbedio ,,Trajal,, , biće veselo, kaže nam Boban Kostić, predsednik organizacionog odbora u Čitluku, koji slavi Svetu Trojicu i mali jubilej ,, Horizonti konopljare,,..

Bobana Živanović, pr menadžer Milice Todorović, kaže da Milica ovog leta nema odmora. Već joj je u regionu zakazano preko 30 koncerata, od kojih je najviše u Crnoj gori i Hrvatskoj.

– Velikim koncertom u Skoplju Milica je otvorila letošnju turneju u regionu. U Skoiplju je bilo nezapamćeno, prelepo. Preko 1.500 ljudi ostalo je vani, jer nije bilo mesta na konceretu. Drugi veliki koncert Milice Todorović sa Jankom i Cvijom biće 13. juna u Beču. Inače, celo leto je prebukirano. Trenutno je u Hrvatskopj, a tačno je da u Čitluku kod Kruševca nastupa 1. juna na veče, kaže nam Bobana Živanović, pr menadžer Milice Todorović.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime