Ministar odbrane inicijator Humanitarne modne revije

0

U organizaciji Regionalne privredne komore Kruševac i Udruženja „Čarapanski osmeh“ u Hotelu ,,Rubin,, sinoć je održana privredno-humanitarna modna revija na kojoj su prikupljena sredstva za pomoć kruševačkoj eparhiji.

Ova akcija je, kako je u pozdravnoj reči rekao predsednik kruševačke komore Predrag Vukićević, organizovana na inicijativu ministra odbrane Bratislava Gašića. Vukićević je najavio da će ovo veče biti samo jedno u nizu predstojećih aktivnosti.

Na podršci velikog broja privrednika i javnih ličnosti zahvalio je vladika kruševčki David, koji je kazao da će sredstva biti upotrebljena za izgradnju bogoslužnog hrama u kasarni ,,Car Lazar,,. Na održanoj humanitarnoj modnoj reviji je modele domaćih i stranih proizvođača konfekcije nosilo je četrdesetak manekena iz kruševačkih preduzeća i ustanova, a organizatori očekuju prikupljanje preko pola miliona dinara.

Ova humanitarna manifestacija je, inače, okupila narodne poslanike, predstavnike gradske uprave, crkve, brojne ličnosti iz privrednog, političkog, kulturnog i javnog života Kruševca i okruženja.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime