Morbidni šok u Kruševcu: Živog Paju proglasili mrtvim

0

Grubom i neslanom šalom, u ponedeljak je na društvenim mrežama objavljena informacija o navodnoj smrti sekretara Fudbalskog kluba Napredak Dragana Pajića, koja je telefonskim putem prosleđena lokalnim medijima. Čak je ta neproverena vest puštena u etar preklo lokalnih medija. Taj morbidni događaj potresao je Kruševac i njegova porodica bila je u šoku sve dok se Pajić, živ i zdrav nije oglasio preko kruševačke televizije.

– Evo, ja sam živ i zdrav. Teško mi je sve ovo palo, vrlo sam emotivan, porodičan čovek. Porodica mi je kompletno na teškim mukama, doživela je jedan šok. On je svoj cilj ostvario, a razlog tome je zato što sam ga izbacio iz autobusa jer je ušao incognito sa fudbalerima da se vrati, što je strogo zabranjeno. Ja sam ga izbacio uz njegove pretnje i psovke, a on je ostvario svoje što je želeo. Međutim, tu neće biti kraja, ja sam preduzeo sve mere, krivično ga gonim, udruženju novinara Srbije je prijavljen, jer se tretira kao novinar, krivično ga gonim, prijavljen je policiji i inspekciji i ja ću ovo da isteram do kraja, izjavio je Dragan Pajić .

Vest da je preminuo generalni sekretar Dragan Pajić pojavila se juče na fejsbuk strani fudbalskog kluba Napredak, koja je potom demantovana na klupskom sajtu.

Neslana i neprimerena šala potresla je sve ljude bliske Pajiću, a klub je to demantovao sa molbom da se lažna informacija ukloni sa popularne društvene mreže, koja ima preko 18 hiljada pratilaca.

– Javljali su se ljudi, bivši treneri i izjavljivali klubu saučešće. Nismo mogli da ih razuverimo, pa smo pisali demanti. Ta tužna stvar je za nas sada u Klubu završena. Sada sve ostaje na ličnom novou između sekretara kluba i tog nazovi novinara, izjavila nam je PR FK Napradek Valentina Vasić.

Ali, ta vest sa društvene mreže nije uklonjena, samo je ispod nje dopisan demanti

,,Na Facebook stranici FK Napredak Kruševac objavljena je dezinformacija da je preminuo generalni sekretar kluba Dragan Pajić. Ova neistinita objava ozbiljno je pogodila porodicu i prijatelje Dragana Pajića, kao i veliki broj prijatelja Fudbalskog kluba Napredak. Ovim demantujemo plasiranu vest, a administratore strane molimo da ovu objavu uklone,, navodi se u demantiju.

Na Fejsbuk stranici , međutim, objavljena je nova vest sa porukom: ,,Prelepa vest je stigla ovog tmurnog ponedeljka – čika Paja je vaskrsao,,.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime