Nagrade za najbolje studente u Kuršumliji

0

Na osnovu Odluke Opštinskog veća opštine Кuršumlija o dodeli nagrada uspešnim studentima sa teritorije opštine Кuršumlija, Predsednik opštine objavljuje Javni poziv za dodelu nagrada najuspešnijim studentima na teritoriji opštine Кuršumlija, saopštila je lokalna samouprava u Kuršumliji.

Opštinsko veće opštine Кuršumlija je na sednici 21. aprila donelo Odluku o dodeli nagrada uspešnim studentima na teritoriji opštine Кuršumlija sa prosekom ocena iznad 9,5.

Uslovi za ostvarivanje prava za dodelu nagrade su sledeći

  1. Pravo na nagradu mogu ostvariti studenti osnovnih akademskih, osnovnih strukovnih i integrisanih studija na visokoškolskim ustanovama čiji je osnivač Republika Srbija, Autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave.
  2. Studenti moraju da imaju redovno upisanu drugu, treću, četvrtu ili petu godinu studija na budžetu sa prosekom ocena iznad 9,5 kao i prebivalište na teritoriji opštine Кuršumlija.

Potrebna dokumentacija za ostvarivanje prava za dodelu nagrade:

  1. Fotokopija lične karte,
  2. Potvrda visokoškolske ustanove da je student redovno upisao određenu godinu studija u tekućoj školskoj godini,
  3. Uverenje o prosečnoj oceni studiranja i
  4. Fotokopija kartice tekućeg računa.

Prijava sa traženom dokumentacijom podnosi se na adresu: Opštinska uprava opštine Кuršumlija, ul. Proleterskih brigada b.b. Кuršumlija, sa naznakom:“Za dodelu nagrade uspešnim studentima“.

Prijave dostaviti najkasnije do 12.maja 2017. godine.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime