Nastavak izgradnje Gradske zelene pijace

5

Na poslednjem skupštinskom zasedanju aktuelnog saziva pre izbora aktivno se raspravljalo o važnima pitanjima za građane Prokuplja. Između ostalog, bilo je reči o nastavku izgradnje Gradske zelene pijace.

Postojeće pijace u gradu nemaju adekvatne uslove za rad, nedostaju im neophodne veterinarske  i sanitarne saglasnosti.

– Zbog svih navedenih razloga pristupili smo donošenju ove odluke, koja će omogućiti nastavak izgradnje Gradske zelene pijace na novoj lokaciji koja je definisana još devedesetih godina prošlog veka, rekao je predsednik Paunović. 

Nova zelena pijaca bi ispunjavala savremene uslove i bila izgrađena po svim neophodnim standardima.

5 KOMENTARA

  1. O toj pijaci jesu govorili i ranije ali se od papira nije maklo, razlog da sada verujemo u drugacije je to da ste resili niz dugogodisnji problema, vodoovod u Garicu, sredili sve skole i sve seoske ambulante, zavrsili Dom kulture koji je jos 2003. stavljen van upotrebe …tako da zadrzite se na tom smeru i nadalje

  2. Kod poljoprivredne skole imate prostora i za gradsku pijacu i za neku veleprodaju koji moze da se da u zakup i tako obezbedite dodatni prihod, u svakom slucaju projekat koji treba da se realizuje i dovede do kraja.

  3. vi bre niste normalni.. umesto da pravite i sredjujete ulice i napravite parkinge da majke sa kolicima nemoraju da prelaze kolovoz jer su na trotoaru automobili!!! VI pravite zelenu pijacu koja bi bila TRECA po redu i koja bi bila poluprazna jer su ljudi navikli de im je pijaca, a dobro znamo da je tesko iskoreniti navike.

    • Sto se parkinga tice mislim da je policija zatajila i da pod hitno mora da pojaca kontrolu jer ide leto i vece su guzve na trotoarima. POSEBNO ISPRED PRIVATNIH PRODAVNICA I PEKARA GDE STAVLJAJU GAJBE I STOLICE!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime