Nastavljeno asfaltiranje trotoara u Prokuplju

6

U nastavku akcije asfaltiranja trotoara, radovi se privode kraju u ulici Ratka Pavlovića, na potezu od Tehničke škole do raskrsnice u smeru prema centru grada u dužini od oko 100 metara, saopštila je Opština Prokuplje.

Prema navodima izvođača radova, u toku je ugradnja asfalta na površini od 380 metara kvadratnih, a uporedo se odvijaju i radovi na pripremi za asfaltiranje trotoara na suprotnoj strani ulice, kao i na potezu od raskrsnice prema Maloj pijaci.

-Radovi se odvijaju po planu, sutra nastavljamo asfaltiranje trotoara preko puta ulice, ali zbog velike frekvencije saobraćaja apelujemo na pešake i vozače da budu maksimalno oprezni kako bi omogućili nesmetano izvođenje radova, kažu putari.

Pored centra grada, gde su nedavno uređeni trotoari, obezbedili lakše kretanje pešaka, veću bezbednost i lepši izgled našeg grada, akcija se nastavlja i u ovom delu grada koji je takođe veoma prometan zbog blizine škole i pijace.

Za ovaj projekat u okviru kojeg će biti sanirana najveća oštećenja na području grada, Opština Prokuplje izdvojila je 5.100.000,00 dinara.

6 KOMENTARA

  1. A šahta u ulici 9 oktobar propala ,već treći mesec niko ne nalazi za shodno da to popravi. Na magistralnom putu gde je frekvencija saobraćaja velika teško je izdvojiti par sati i to rešiti…!!!!!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime