Neka grmi pozitiva!

0

Pod sloganom „Neka grmi pozitiva“ u Art pabu „Black fox“ događaju se mnogobrojne lepe i kreativne stvari. Kruševački garažni rok bend  Blues Rezervata  počinje svoju prednovogodišnju turneju baš u ovom pabu 19. novembra, a već naredne subote 26. novembra nastupa Dragoljub Djuričić sa bubnjarima.

U međuvremenu, u pabu raste pozitivna energija kroz vikend radionice za decu. Ove nedelje kreativna radionica je bila u znaku plastelina. Deca su pravila figurice, i ovog puta uz jednu jedinu smernicu, a to je da prate svoju maštu.

Fanastična su nam dečica! Imali smo iznenađenje jedno prelepo. Pesmom i simboličnim poklonima su ispratila Jovanu Krstić na evropsko prvenstvo u kik boksu koje se održava u Sofiji. Raznežili smo Jovanu. Bilo je zaista dirljivo. Ja sam presrećna žena što se ovo sve zbiva u pabu, što svi od dece najviše učimo šta je dobrota, solidarnost i podrška, kaže Jelena Mitić, vlasnica paba i koordinatorka radionica.

Sve figurice se čuvaju u pabu. Sledeća radionica će biti muzička, a datum održavanja biće uskoro objavljen na zvaničnoj fejsbuk stranici paba.

Iz paba poručuju da su radionice su besplatne, kao i da je već polovina karata za svirke već rasprodato. Rezervacije se mogu napraviti u pabu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime