Nesreća na vašaru u Kuršumliji

0

Danas je tokom Markovdanskog vašara u Kuršumliji došlo do nesreće kada se otkačio ringišpil postavljen kod autobuske stanice, i tom prilikom je kako Top Novosti nezvanično saznaju povređeno više osoba.

Zasada još vek nema bližih informacija o stepenu povreda koje su po svoj prilici zaradila deca koja su bila na vrtešci na ringišpilu koji se otkačio, ali su kola hitne pomoći prevezla više povređenih, a policija je ogradila mesto nesreće.

Prema rečima opštinskog javnog tužioca Biljane Milosavljević, još se utvrđuju uzroci nesreće, a prema nezvaničnim informacijama, nekoliko dece se nalazi u kuršumlijskom Domu zdravlja gde im se ukazuje pomoć.

Nekoliko njih je transportovano za prokupačku bolnicu gde se, prema rečima Natalije Nikolić, portparola ove zdravstvene ustanove, radi trijaža i utvrđuje stepen povrede.

Prema novim, još uvek nezvaničnim informacijama, među teže povređenima je troje dece, od kojih su dvoje u kritičnom stanju.

Prema rečima direktorke Doma Zdravlja u Kuršumliji dr Uranije Petrović, sa teškim telesnim povredama u Kliničko-bolnički centar u Nišu prebačena je je trinaestogodišnja devojčica (A.B.) koja je životno ugrožena.

U ovoj nesreći povređeno je još dvanaestoro dece koja su lakše povređena i nakon opservacije u Bolničkom centru u Prokuplju otpuštena su, potvrđeno je zvanično Top Novostima.

(izvor fotografije: Facebook, privatna arhiva)

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime