Nezapamćeno ubistvo kod Aleksandrovca

0

Intenzivnim operativnim radom, za manje od 24 sata, pripadnici policije u Aleksandrovcu Župskom rasvetlili su teško ubistvo, počinjeno juče pre podne i uhapsili osumnjičenog, potvrdila nam je Policijska uprava u Kruševcu.

– Nakon saznanja da je pronađeno beživotno telo muškarca i zapaljeno vozilo i nakon opsežnog i efikasnog operativnog rada, uhapšen je M.Z. (40) iz okoline Aleksandrovca. Sumnja se da je on metalnom šipkom zadao više udaraca u predelu glave i tela 44. godišnjem muškarcu i zapalio automobil kako bi prikrio krivično delo, navodi Policijska uprava u Kruševcu.

Policija je uhapšenom M.Z. odredila zadržavanje do 48 sati po odobrenju Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo, koje se, kako saznajemo u Aleksandrovcu, desilo u selu Jelakci.

Osumnjičeni priznao zločin

Uhapšeni Zoran Maksić (40), koji je ubio Đurđa Ugrenića (44), pa zapalio njegov automobil kako bi prikrio ubistvo, u policiji je, kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih istrazi, priznao zločin.

Saznajemo, takođe, da će on sutra biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime