Nova donacija stigla u prokupačko porodilište

0

Radnici kompanije Leoni još jednom pokazali svoju humanost. Ovog puta donirali prokupačkom porodilištu lampu za male hirurške intervencije. Reč je poslednjem čudu nemačke led tehnologije, izuzetno vrednoj lampi sa hladnim svetlom.

Vrednost lampe je 558 000 dinara, a sredstva za nju su u humanitarnoj akciji obezbedli radnici kompanije „Leoni“ iz Prokuplja i Malošišta. Akciji se pridružila i kompanija Gama Consalting d.o.o. Prokuplje.

Inicijatori i kordinatori akcije su bili radnici „Leonija“ Vladimir Krasić, Aleksandar Lakićević i dr Nenad Radmanović, načelnik ginekološko – akušerske službe Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić”.

U bolnici kažu da je svaka donacija dobrodošla, jer je oprema dotrajala. Inače, prokupačko porodilište pokriva sve četiri topličke opštine sa oko 100 000 stanovnika.

Već poznati po svom dobrotvornom delovanju, radnici „Leonija“ kažu da je ovo samo jedna od akcija u nizu koje planiraju, kao i da im je cilj da pomognu svima kojima je pomoć potrebna, onoliko koliko su u mogućnosti.

lampagin1

lampagin2

Autorka: Srbijanka Stanković

Fotografije: Opšta bolnica „Dr Aleksa Savić”

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime