Nova ulična rasveta u Reljincu

0

Sredstvima opštine Prokuplje počela je realizacija još jednog infrastrukturnog projekta koji će stanovništvu na seoskom području znatno poboljšati uslove za život. Reč je o proširenju polja ulične rasvet u selu Reljinac, za koju je iz opštinske kase izdvojeno 1,4 miliona dinara.

Juče su počeli radovi na izgradnji potpuno nove rasvetne mreže u dužini od oko 500 metara, na raskrsnici sela Reljinac-Jugovac-Šumarovac, gde je postavljeno 11 stubnih polja i 8 novih svetiljki. Već danas meštani ovog dela Opštine Prokuplje, gde se nalazi i glavno autobusko stajalište, dobili su potpuno novo osvetljenje, što znači i bolje uslove za život i rad.

Radovi u Reljincu nastavljaju se proširenjem ulične rasvete u samom selu. Ovih dana biće izgrađena nova rasvetna mreža u dužini od oko 800 metara. Projektom je predviđeno da na 7 lokacija bude postavljeno još desetak novih svetiljki i kako navode nadležni u JP za urbanizam i uređenje Opštine Prokuplje, završetak ovih radova očekuje se u toku naredne nedelje.

Opština Prokuplje na početku građevinske sezone dosta pažnje posvećuje uređenju seoskog područja, kako bi i početak poljoprivrednih radova stanovništvu na selu bio lakši i bezbedniji.Ulaganjem u infrastrukturu lokalna samouprava nastoji da svim građanima naše opštine obezbedi podjednake uslove za život.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime