Nove klupe u kuršumlijskom parku

14

JPKD “Toplica” svakog proleća uređuje sve zelene površine, kružne tokove i parkove, ove godine su novcem iz Fonda za zaštitu životne sredine u Gradskom parku u centru Kuršumlije postavljene nove klupe i đubrijeri.

Nove mermerne klupe i đubrijeri koji su postavljeni u parku, osim pozitivnih komentara građana, dali su parku jedan potpuno drugačiji i svetliji izgled.

Ova nabavka je isplanirana jos u prosloj godini, gde su nakon zatvaranja fonda i sprovođenja javne nabavke, od firme “Petra Lux”, pomenuti artikli isporučeni na dan 31.03.2017. godine.

Suma koja je utrošena za nabavku novih 10 mermernih klupa i 10 novih djubrijera iznosi 460.000,00 dinara.

Ovim putem, apelujemo na građane koji su u prethodnom periodu direktno uticali da se klupe moraju popravljati na mesečnom, pa i na nedeljnom nivou da to ne rade i dalje, jer bi na taj način, novac namenjen za popravku starih, bio utrošen za dalje ulepšavanje grada što je nešto ka čemu svi težimo, navode u kuršumlijskom komunalnom preduzeću.

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

14 KOMENTARA

  • Ta ista demokratija i ljudi koji su se borili za nju su nas doveli u stanje u kom smo, stekao se utisak da se svako moze baviti politikom, tj politicarenjem. Obicni gradjani mogu vise pomoci gradu, tj ocuvanju ovoga sto je ostalo, ne upropastavati jos vise, i jedan stepenik napravljen u Kursumliji je opet bolje nego srusiti jedan.

  • Kad se kaze “demokratija”misli se na slobodu misljenja i govora,i to nema veze sa bilo kojom politickom strankom,koja u svom imenu sadrzi tu rec…ja se ne bavim politikom,a kako vidim u Kursumliji se bas svako bavi politikom…hvala na predlogu,ja kao obican gradjanin cu volonterski dezurati pored novih klupa,i spreciti njihovo upropascavanje…pozvacu sve moje prijatelje sa biroa za nezaposlene da mi se pridruze u tom poduhvatu…

  • Sto se tice demokratije kao pojma, ne znam gde sam i ja spomenuo politicku partiju, ali dobro, nezadovoljstvo je svakako primetno. Da nisu klupe, bilo bi nesto drugo i tako u krug. Do problema nezaposlenosti je upravo ta demokratija i dovela, ne klupe svakako..

  • Pa ja koliko znam, mislim da su neuspele privatizacije dovele do najveceg broja nezaposlenosti, ali dobro, posto je IN pljuvati trenutnu vlast i ostalo, razumem sto to radite 🙂
   Pozdrav od vegeterijanca

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here