Novi Wellness centar u Prolom Banji

0
DCIM100MEDIADJI_0019.JPG

U sklopu medicinskog kompleksa hotela Radan u Prolom Banji počeo je sa radom novi Wellness centar, jedinstveni centar tog tipa u Republici Srbiji. Novi Wellness centar nastao je kao rezultat zahteva naših gostiju da se pobegne od svakodnevnih obaveza, stresnog načina života i gradske gužve. U okruženju koje pruža mir i spokoj, Wellness centar predstavlja pravi izbor za kvalitetan odmor, uživanje i relaksaciju, navode u turističkom preduzeću Planinka.

U okviru novog Wellness centra koji se prostire na površini od 2.100 kvadratnih metara, gosti će moći da uživaju u vrhunskim tretmanima i uslugama. Sam kompleks se sastoji iz tri nivoa pri čemu je svaki od njih osmišljen da našim gostima pruži maksimalno zadovoljstvo i neponovljivo iskustvo. Spektar tretmana je raznovrstan i prilagođen svim starosnim kategorijama, pa tako gosti hotela i posetioci mogu uživati u svetu sauna (tri finske, infrared i bio sauna), parnim kupatilima, slanim sobama, kneipp stazi i velikom broju toplih klupa.

Posebne atrakcije u novom Wellness centru predstavljaju bazen otvoreno – zatvorenog tipa na prvom spratu sa predivnim panoramskim pogledom na crkvu Preobraženja Gospodnjeg i džakuzi bazen sa slanom vodom, simbolično nazvan Prolom more. Imajući u vidu da je sve više mladih bračnih parova sa decom u Prolom Banji, novi Wellness pruža mogućnost da se istovremeno zabave roditelji i deca i provedu kvalitetno zajedničko vreme uz opuštanje svih čula.

Poseban deo Wellness centra predstavlja salon lepote gde su gostima na raspolaganju najrazličitiji tretmani i usluge, počev od manikira, pedikira, frizera, nege lica do najsavremenije infracrvene kapsule koja je omiljena među ženskom populacijom. Nakon toga, mogu se opustiti u relax zoni i isprobati čari neke od masaža koje su specijalno osmišljene kako bi se iskoristile sve blagodeti Prolom banje i nezamenljive Prolom vode koja se nalazi u čitavom kompleksu.

Za sve one koji žele da ostanu vitki tokom boravka u Prolom Banji, na raspolaganju im je fitnes sala sa spravama za vežabanje a kako bi im boravak bio što interesantniji i sadržajniji postoji i sala za zabavu sa svim elementima koji će im upotpuniti boravak.

Celokupna investicija u novi Wellness centar zamišljena je kako bi se poboljšala postojeća turistička ponuda i omogućio kompletni užitak gostiju, kako mlađih kojih je sve više tako i starijih koji se prilagođavaju savremenim trendovima, i opravdala reputacija hotela Radan za koji se traži mesto više tokom čitave godine.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime