Novogodišnja čestitka predsednika Opštine Prokuplje

0
Foto: Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje

Poštovani sugrađani,

Ispraćamo staru i sa novim nadama dočekujemo Novu 2018. godinu. Želje i očekivanja su nam da Nova godina bude bolja od prethodne i da svaka sledeća bude još bolja.

Kraj godine je vreme kada sumiramo rezultate i pravimo planove za budućnost. Kada pogledamo iza sebe moramo biti ponosni na novi izgled našeg grada i okolnih mesta. Renovirane škole, vrtići, asfaltirane i uređene saobraćanice u gradu i na seoskom području, obnovljena rasveta, izgrađeni novi kilometri vodovodne i kanalizacione mreže, nova radna mesta. Trudili smo se da izgradimo i novi kulturni identitet naše sredine, zato smo nastojali da renovirana zgrada Doma kulture postane hram umetnosti i centar okupljanja svih onih kojima je kultura u srcu. Naš kraj je protekle godine bio veliko gradilište. Dugačak je spisak onog što je urađeno. Lokalna samouprava je u svim svojim aktivnostima imala veliku podršku građana jer su poznali našu iskrenu želju da Prokuplje učinimo boljim mestom za život. Na izborima ste nam dali svoje poverenje, a mi se trudimo da ga opravdamo svim svojim angažovanjem i delovanjem. Znamo da je potrebno još mnogo toga uraditi kako bi Prokuplje moglo da odgovori svim našim zajedničkim potrebama i željama i zato nam je i nadalje potrebna vaša podrška.

Planova je mnogo i svi su usmerni na to da Prokuplje bude bolje mesto za život. Za narednu godinu cilj nam je da završimo obnovu škola, da renoviramo zgradu Gimnazije i izgradimo salu za fizičko u školi „9.oktobar“. Nameravamo da započnemo i obnovu naših zdravstvenih ustanova. Da obogatimo sve kulturne i sportske sadržaje koji će omogućiti kvalitetniji život svima i da Prokuplje u 2018. bude mesto u kome se gradi bolja budućnost. Ja sam siguran da to svi želimo i siguran sam da će se to i ostvariti.

Vama želim, dragi sugrađani, srećnu Novu godinu i Božićne praznike i da vas u Novoj 2018. godini prati zdravlje, porodična sreća i uspeh na poslu, i da svi zajedno još više volimo, čuvamo i gradimo naše Prokušlje.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime