Novogodišnja poseta čelnih ljudi Prokuplja

3

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović i predsednik Skupštine Opštine Prokuplje Dejan Lazić tokom novogodišnje noći obišli su Policijsku upravu, Sektor za vanredne situacije, pripadnike Vojske Srbije u prokupačkoj kasarni, dežurne zdravstvene radnike u Službu hitne pomoći Doma zdravlja i Urgentnom centaru Opšte bolnice „Dr Aleksa Svić“, kao i Dom za smeštaj i negu starih lica, dežurnim ekipama koje brinu o zdravlju i bezbednosti Prokupčana u oni su poželeli srećnu Novu godinu.

Tokom druženja sa pripadnicima MUP-a, Vojske Srbije i zdravstvenim radnicima Simonović je istakao značaj službi u kojima oni rade i odao im zahvalnost što tokom cele godine, pa i u novogodišnjoj noći brinu o žiteljima opštine Prokuplje.

– Pripadnici policije, vojske i zdravstveni radnici tokom godine rade 365 dana i 24 časa dnevno. Posao koji oni obavljaju je izuzetno odgovoran i u službi je svih građana, izjavio je on i istakao da je lokalna samouprava, u okviru svojih nadležnosti, uvek do sada, a to će činiti i u narednom periodu, nastojala da pomogne da se kvalitet rada i usluga u javnom sektoru podigne na još veći nivo, poručio je Simonović.

Prema njegovim rečima obilazak dežurnih službi tokom novogodišnje noći je vid podrške i pokazuje da lokalna samouprava pridaje veli značaj svim ustanovama koje rade poslove od opšteg društvenog značaja.

Načelnik PU Nenad Kaličanin, direktor Opšte bolnice Snežana Arsić, direktor Doma zdravlja Zorica Momčilivić i major Borko Bučković izrazili su veliku zahvalnost što su predsednik prokupačke opštine Aleksandra Simonovića i predsednik SO Dejana Lazića tokom novogodišnje noći obišli dežurne radnike i družili sa sa njima.

Simonović i Lazić su svim zaposlenima, koji su novogodišnju noć proveli na svojim radnim mestima, čestitali Novu godinu i Božić i uručili poklone.

3 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime