Novogodišnji paketići i zdrava hrana u centru Kuršumlije

3

Market zdrave hrane “Lina mini market” nudi građanima Kuršumlije novogodišnje paketiće koje sami mogu sastaviti od proizvoda u ovom market po sopstvenom izboru. Istovremeno, uoči božićnih praznika, nudi širok asortiman proizvoda posne hrane i dodatke za torte i kolače po najpovoljnijim cenama.

Uoči novogodišnjih praznika, svi zainteresovani mogu sami u market sastaviti novogodišnji paket po sopstvenom izboru i ceni od proizvoda “Svislan Takovo” , jednog od napoznatijih brendova Srbije po veoma pristupačnim cenama.

I sada oni koji planiraju božićne praznike u Lina mini marketu mogu kupiti po najpovoljnijim cenama dodatke za torte i kolače. Suvo voće u ovom marketu mogu pazariti  po veoma povoljnim cenama uz vrhunski kvalitet.

U ovom marketu koji je najbolje snabdeven u Kuršumliji proizvodima zdrave hrane nudi veoma veliki broj proizvoda iz ovog asortimana, od hrane za hrono ishranu,  za dijabetičare, hranu bez glutena, do raznih začina i grickalica koje se mogu kupiti na meru.

Market se nalazi između poslovnice “Telenora” i pekare “Madera” u strogom centru Kuršumlije i otvoren je svakog radnog dana od 8 do 20 časova, a vikendom od 8 do 17 časova.

 

3 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime