Učenici osnovinih škola „Ratko Pavlović Ćićko“ i 9.oktobar organizovali su novogodišnje vašare. Na štandovima su se našla dela vrednih ruku, ideje koje su realizovali i pripremali na kreativnim radionicama.  

Kreativci su izradili novogodišnje čestitke, ali i ukrasne kutije, čaše, podmetače, božićne ukrase, kape, šalove, rukavice, pa čak i čarape.

– Bavimo se lepim stvarima. Organizovali smo Novogodišnji vašar na kome su se prodavali proizvodi izrađeni u kreativnoj radionici čiji je mentor naša nastavnica francuskog jezika Jelena Marković, rekli su zadovoljni učenici Osnovne škole „Ratko Pavlović Ćićko“, koji su učestvovali na ovom vašaru.

Na ovom vašaru su zanteresovani mogli da kupe i božićne kolače i lekovito mirisno bilje, a sva dobit pripala je fondu Đačke zadruge.

Učenici iz OŠ „9.oktobar“ su pored kreativnosti pokazali i svoju humanost, pa su mališanima koji se nalaze na bolničkom lečenju u Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“ poklonili čestitke i skromne darove.

Odneli smo im i skromne poklone i novogodišnje čestitke, razgovarali i družili se sa njima, kako bi im bar na trenutak dan u bolnici učinili lakšim i ako je to moguće malo srećnijim i lepšim, istakli su učenici ove škole.

Ovom tradicionalnom akcijom učenici su obeležili kraj kalendarske godine.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here