Olimpijske seoske igre Srbije u Kuršumliji

0

U ponedeljak, 18. septembra 2017. godine, sa početkom u 12 časova na terenima kod Sportske hale u Kuršumliji održaće se Olimpijske seoske igre.

Takmičenje se realizuje u okviru programa „MLADI SU ZAKON“ – Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa Savezom za rekreativni sport Srbije, Turističkom organizacijomKuršumlija i Sportsko poslovnim centarom Kuršumlija.

Omladinski volonterski projekat “Danju sport a noću muzika” sprovodi Neformalna grupa Omladinski puk uz podršku Resurs centra „Proaktiv-Niš“.

Takmičenje se organizuje u sledećim sportskim disciplinama:

  1. Odbojka na pesku 2 na 2 (m – ž)
  2. Basket 3 na 3 (m – ž)
  3. Narodni višeboj (m – ž)
  4. Nadvlačenje konopca (m)

Pobednici u svim disciplinama stiču pravo učešća na finalnom takmičenju koje se održava 23. septembra u Aranđelovcu. Za tri prvoplasirane ekipe obezbeđeni su pehari, medalje i nagrade.

Prijava za učešće na Igrama je besplatna, a možete je obaviti: u Turističkoj organizaciji Kuršumlije, na telefone: 027 380 963 i 063 75 75 506 ili na dan takmičenja, najkasnije do 18. septembra u 11 časova.

Napomena: Jedan takmičar može nastupiti u više disciplina ukoliko je na spisku tih disciplina i ukoliko se može uklopiti u program takmičenja.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime