OO SNS Prokuplje: Destrukcija kao politika

2

Kada postoji želja za iskrenim pokušajima da u kulturi našeg grada unesemo nešto novo i kada se sve to izvrgne ruglu i besramno kritikuje, onda ne preostaje ništa drugo nego da ih u toj močvari koja je prirodna sredina za takve kritizere i ostavimo, navodi se u saopštenju OO SNS Prokuplje kao odgovor na saopštenje Demokratske stranke u Prokuplju povodom likovnog i literarnog konkursa koji je raspisan od strane Saveta za kulturu Srpske napredne stranke.

Nije im bilo malo sto su devastirali našu opštinu, ostavili budžetska dugovanja od 2 milijarde dinara, nas i našu decu orobili kreditima do 2023.godine, vec pokušavaju i da svaku našu zdravu ideju sruše. Sama suština je bila da se kod mladih razvije takmičarski i stvaralački duh jer je upravo to jedino što nam nisu uzeli u 12 godina njihovog vladanja. Toliko smo se usresredili da mladima ulepšamo detinjstvo u predhodne 2 godine povlasticama u vrtiću i stalnim dečjim priredbama, značajnim uređenjem škola, da je ovaj udarac na još jednu dobru ideju sa njihove strane zaista prevršio svaku meru.

Zbog negativnog odijuma koji Demokratska stranka pokušava da napravi oko najplemenitije stvari, a to je umetnost, kreativnost i stvaralaštvo mladih, mi odustajemo. Videli smo koliko su im deca i mladi bili značajni za vreme vršenja vlasti i kakvu su pustoš ostavili iza sebe ne razmišljajući na njihovu budućnost već samo na svoj lični interes.

Cilj Srpske napredne stranke zaista nije bio da bilo koga uvredi vec da kod mladih podstice razvoj kreativnost, stvaralastvo i volju.

Sto se tiče humanosti Demokratske stranke, oni je nisu pokazali 12 godina unazad, a dokazali su upravo sada da im ništa nije sveto. Kada ceo svet žali zbog masakra nedužnih u Parizu, nisu se udostojili da spuste zastave na pola koplja i pokazu solidarnost za nevino stradalim osobama i njihovim porodicama, ali se uvek sete da guše napredak i stvaralaštvo.

Ovom prilikom molimo sve one koji su bili orni da se druže, stvaraju i uče da nam ne zamere i nastave da razvijaju svoj talenat onako kako su to radili do sada, da ce biti drugih konkursa i drugih takmičenja, kaže se u saopštenju OO SNS Prokuplje.

Saopštenje OO DS Prokuplje možete pročitati OVDE

2 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime