OO SRS Kuršumlija: Ispitati gde je nestalo gorivo za grejanje

0

U saopštenju OO SRS Kuršumlija se navodi da je oko 35 tona goriva za grejanje škola u Kuršumliji koje je trebalo da isporuči preduzeće „Ehtra Petrol“ nikada nije isporučeno i da je pričenjena šteta u iznosu od 5 miliona dinara.

– Firme “Ehtra Petrol”, školskim ustanovama u Kuršumliji je nanela štetu od oko 5 miliona dinara, tako što im nije isporučeno oko 35 tona lož ulja. Isto je bilo unapred plaćeno. Nakon dokumentovanja navedenog smo sastavili zahtev i dostavili lokalnoj samoupravi. Tražili smo od njih da ustanove kako je do toga došlo. Da protiv odgovornih pokrenu zakonske disciplinske, i krivične postupke. Ukoliko do toga ne dođe, to ćemo uraditi mi i pri tom obavestiti i ostale državne organe, kaže Zvezdan Ristić predsednik OO SRS Kuršumlija.

Kuršumlijski radikali navode da je u međuvremenu Osnovna škola „Drinka Pavlović“ protiv navedene firme podnela tužbu sudu u kojoj traže da im se nadoknadi nastala šteta neisporučivanjem lož ulja.

Istovremeno, OO SRS Kuršumlia navodi da će predsednik stranke dr. Vojislav Šešelj održati javni 20 marta sa početkom u 17 časova na otvorenom, u centru Prokuplja.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime