OO SRS Kuršumlija: Predati potpisi za smenu predsednika Srbije

0

Srpska Radikalna Stranka predala je na 25. godišnjicu od osnivanja stranke republičkoj skupštini 36.140 potpisa za inicijativu za razrešenje Tomislava Nikolića sa funkcije predsednika Republike Srbije. Ovom inicijativom ukazujemo na kršenje Ustava od strane predsednika Srbije i obrazlažemo je sa četiri ključna argumenta., navodi se u saopštenju OO SRS Kuršumlija.

„Tomislav Nikolić mora da bude smenjen jer je kao predsednik Republike podržao Briselske sporazume, kojima se faktički priznaje samoproklamovana država Kosovo i odriče 13 posto teritorije Srbije, kao i zbog nelegalnog sticanja fakultetske diplome, stavljanja u funkciju portparola privatne fondacije Dragice Nikolić, čije je prostorije smestio u Predsedništvo Srbije.

Takođe obaveštavamo građanstvo da dr. Vojislav Šešelj nastavlja kontinuirano obilaženje okružnih i opšitnskih odbora po Srbiji. Nakon nedavnog obilaska Kraljeva i Pirota 20.01.2015 posetio je i Vranje. 26.01 U planu je Prijepolje, a u samom Topličkom Okrugu predsednika očekujemo početkom februara.

Režim pokazuje potpunom blokadom medija sa nacionalnom frekfencijom koga se najviše plaši. Stoga pozivamo sve građane koji žele da prate aktivnosti: Mitinge, konferencije za medije, gostovanja na lokalnim i regionalnim medijima, i druge događaje u koje sprovodi Srpska Radikalna Stranka mogu pratiti na na zvaničnom portalu stranke http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/ ili na fejsbuk profilu Opštinski Odbor SRS Kuršumlija gde takođe objavljujemo pomenute aktivnosti, kaže se u saopštenju kuršumlijskih radikala.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime