Opština nagrađuje najbolje prokupačke studente

0

Fond za finanasiranje talenata i dodelu novčanih sredstava za stipendiranje i usavršavanje nadarenih đaka i studenata Opštine Prokuplje raspisao je konkurs za dodelu jednokratnih novčanih nagrada najboljim studentima i postdiplomcima državnih fakulteta u Republici Srbiji koji imaju prebivalište u opštini Prokuplje.

Pravo da konkurišu imaju samo studenti državnih fakulteta koji su po prvi put upisani u narednu godinu studija 2017–2018. godine.

Kako bi ostvarili pravo na dobijanje novčane nagrade, studenti moraju da prilože potvrdu sa fakulteta da se njihovo studiranje finanasira iz budžeta Republike Srbije, kao i da su studenti druge, treće i četvrte godine sa prosečnom ocenom na studijama koja iznosi 9,00 i vise, i da su redovno upisani u 2018-2019. studentsku godinu.

Za konkurs je potrebno priložiti uverenje sa fakulteta o prosečnoj oceni na studijama, potvrdu o upisu godine ili apsolventskog staža iz budžeta Republike Srbije, fotokopiju lične karte, zahtev sa ličnim podacima studenta, kao i broj dinarskog bankovnog računa na koji će se nagrada uplatiti.

Dokumenta se predaju u zgradi Opštine Prokuplje, na pisarnici, sa naznakom za Komisiju za dodelu novčanih sredstava za podsticanje obrazovanja i usavršavanje nadarenih učenika i studenata iz opštine Prokuplje.

Rok za predaju dokumenata je od 17.10. do 19.11.2018. godine.

Imena nagrađenih biće istaknuta na oglasnoj tabli u zgradi Opštine i objavljena u elektronskim medijima, navode iz Opštine Prokuplje.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime