Osmoro poslaničkih kandidata Srpske radikalne stranke iz Toplice

2

Na poslaničkoj listi Srpske radikalne stranke za parlamentarne izbore nalazi se osmoro kandidata iz Toplice, troje iz Prokuplja, po dvoje iz Kuršumlije i Žitorađe i jedan kandidat iz Blaca.

Poslanički kandidati iz Prokuplja su Zoran Tasić, službenik koji je zauzeo je 74. Mesto, Milena Todosijević, softverski inženjer iz Prokuplja je na 219. mestu i Bratimir Spasić, službenik iz Prokuplja, na 241. mestu.

Poslanički kandidati iz Kuršumlije su Zvezdan Ristić, viši operativni trener koji se nalazi se na 124. mestu i Sonja Pešić, strukovni ekonomista koja je zauzela je 195. mesto na ovoj listi.

Najviše kotiran na listi za poslanike SRS je Marko Milenković iz Žitorađe, nastavnik Univerziteta u Nišu, nalazi na 22. mestu na ovoj listi, dok je Ivan Stanojević, medicinski tehničar iz Žitorađe, na 118. mestu.

Iz Blaca na pozicija broj 196 je Nemanja Mijajlović, privatni preduzetniku iz Blaca.

2 KOMENTARA

  1. Aj pa da naprednjaci budu daleka proslost prokupcanima je stvarno dosta laketica,vukadinovica,djedovica,klice,ivice konobara i milice eric samo su na sebe mislili to su i pokazali za 4god.

  2. Koja su ovo mesta oni cenzus jedva prelaze a ljude ste stavili na preko stotog mesta, ovaj jedan preko 200, nije mi jasno prihvatanje takvih pozicija, u startu vam porucuju niste bitni.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime