Otvoren Turistički forum u Prolom Banji

0

Uz prisustvo velikog broja turističkih radnika iz cele Srbije i medija, u kogresnoj sali hotela Radan u Prolom Banji je otvoren 7. Turistički forum Srbije.

Okupljene je najpre pozdravio direktor Turističke organizacije Opštine Kuršumlija, Ivan Kovačević koji je kazao da očekuje da se na pravi način prikažu sve lepote kuršumlijskog kraja i njene turističke destrinacije.

Suorganizator ove manifestacije, direktorka Turističke organizacije Srbije,  Marija Labović je kazala da će na trodnevnoj manifestaciji koja se održava u Prolom Banji biti održano niz predavanja i radionica posvećenih turizmu.

Domaćin ovog skupa, generalni direktor AD Planinka, Radovan Raičević je okupljene upoznao sa istorijatom firme i njenim uspesima u prethodnih nekoliko decenija i kazao da će gosti moći da se upoznaju sa turističkim destinacijama u kuršumlijskim banjama i okolini.

Predsednik Opštine Kuršumlija, Radoljub Vidić je kazao da je Turistički forum značajna manifestacija tokom koje će gosti moći da obiđu najtaraktivnivije turističke destinacije u ovom kraju i da se upoznaju sa turističkom ponudom.

Sedmi po redu Turistički forum Srbije u Prolom Banji otvorila je zamenica u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, Gordana Radosavljević.

Već danas, okupljeni na Turističkom forumu obići će najtraktivniju turističku destinaciju – Đavolju varoš.

Turistički forum Srbije održava se u naredna tri dana, do 23. aprila u organizaciji Turističke organizacije Opštine Kuršumlija i Turističke organizacije Srbije.

Pogledajte i fotografije sa otvaranja 7. Turističkog foruma Srbije u Prolom Banji:

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime