Ovo su najbolji kuršumlijski studenti

3

Danas su u kabinetu predsednika Opštine Kuršumlija, Radoljuba Vidića uručene zahvalnice najboljim kuršumlijskim studentima koji su dobili prethodno po 40.000 dinara za ostvarene proseke iznad 9,5 tokom studiranja.

Najboljim studentima iz Kuršumliji čestitao je predsednik kuršumlijske opštine Radoljub Vidić koji je tom prilikom kazao da su oni postigli izuzuzetan uspeh ostvarivši proseke od 9,6 do 10.00 tokom studiranja i da predstavljaju budućnost ovog grada. On je ovom prilikom ponudio nagrađenim studentima da obave stručnu praksu u lokalnoj samoupravi nakon završetka studiranja.

Zahvalnice su dobili sledeći studenti iz Kuršumlije:

Nikola Bojović, Danica Kuzmanović, Tamara Petrović, Anđelka Raković, Miroljub Tomić, Nikola Nikolić, Aleksandar Veličković, Anastasija Martinenko, Mirjana Arsenijević, Aleksandra Arsenijević, Bojana Arsenijević, Arsenije Arsenijević i Stefan Milošević.

Zahvalnice su danas uručune za 8 od 12 nagrađenih studenata, a interesantno je reći da iz kuršumlijske porodice Arsenijević među najboljima je čak troje njih koji imaju proseke od 9,80 do 10.00.

Više fotografija sa ove svečanosti i ko su najbolji studenti Kuršumlije pogledajte OVDE

Najnovije vesti iz Kuršumlije možete pročitati OVDE

3 KOMENTARA

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here